Live

Min blogg ser så tråkig ut.. Har ni några förslag hur den kan se roligare ut,haha?
Ikväll blir det en ''tidigkväll'' eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Det är något som jag verkligen ser fram i mot. Sååå GOD NATT!

SSSSUUUN


Dagen har bestått av kebabkäk och att köra gräsklippare och snart kommer latte.. PUSS

HAHAHHAHAH MANGE MANGE!


ZOOOOMMMMA IN BILDEN OCH SE! HAHAHHA (btw jag är korrelojje)

-----------


Nu vandrar jag ner på byn en snabbis sen så blir det ett varv runt åsen och solning som väntar..

:D


Hund

Jag känner mej som en illaluktande hund,voff. Det är ingen som vill vara med mej,haha. NÅGON SOM VILL GÖRA NÅGOT (TYP IMORGON???) SÅ SKRIV TILL MEJ PÅ FACEBOOK/KOMENTERA/RING!!!!!! //DESPERAT  ENSAMHUND UTAN VÄNNER!!!!!HAHA

....

Dom här tiderna är svåra så ni nu får ni se några av mina favorit bilder i kategorin ; FUNNY. haha, enjoy.

GRATTIS SÖTIS! ♥


GLAD MIDSOMMAR


-_-

Vi drog in till stan idag. Jag fyndade massor. Bilder kommer later!  Nu ska jag och mami se film sen ska jag ha en egen spa kväll,hihi.

-

Jag har lämnat fina Thailand. All god mat, shopping och värmen! Jag har även komfrimerat mej och fått presenter :-)

ÖDLA

Snabb update ; VI SKA OCH SE PÅ APOR !!! (INTE DOM SOM ÄR I FÅNGENSKAP ELLER I BUR)

EXAMEN


En inte så vacker bild på mej och sötmoa som for hem igår:-( som tur så träffas vi ju igen i sommar. Igår var det ju examens kvällen. Vi firade det med middag på Black Cat. Och tydligen så hade jag vunnit något/gra diplom så vi firade lite extra,haha. Dessutom så vann våran klass kanivalen, woho! Nu kallar solen, see you later


HEJ ALLA! (onödigt inlägg,haha)

Hur mår ni? Jag mår super,haha. Mitt hår blir allt blondare och min hud allt brunare :-D Jag har köpt mej ett par till converse men dom får ni se senare för nu ska jag göra mej klar för stranden. KYSS

Thing of the week - NO.25

Dom både smakar och luktar gott! och det är även solskydsfaktor :D helt klart ett måste..

OHHH

Pix 1; Utsikten från bussen. Pix 2 ; Shoppingcentert Jungceylon. Pix 3 ; En strand,haha. Pix 4 ; Jag och Moa ibörjan,HA-HA. Pix 5 ; Glass,mumms. Pix 6 ; DISCOBILEN JAOOO.
Livet rullar på här nere. Vi har det kanon, utan underdrift. Jag kan ändå inte låta bli att längta hem lite, Konfan, ALEXANDRA'S FÄEÄEÄÄEÄSSSST (haha) Och bara att få träffa alla mina underbara vänner. I MISS YOU. Nu ska jag göra mami sällskap framför teve'n

U.S.A DREAM

Jag kan verkligen inte berkriva känslan när jag får syn på dom här snyggigarna. Jag hade nästan bersämt mej för att köpa ett vanligt par USA converse. Enligt mej så var dom här nästan 100 gånger snyggare. NÖJD TJEJ ! :-D

miss you


stuff

Det blir en hel shopping... ;-)

hpy


Vi var ju inte så länge på arlanda eller vi var jävligt länge där men nästan ingenting på taxfree. Jag hann iaf köpa det hära :-)

:D

Ikväll kör jag och moa på tjejkväll. Vi har ätit taco på rummet och kollar på lite smink och så... Nu ska vi fortsätta snacka i skype.

oh mama


SUN

Idag blir det att ligga ute och stecka,haha. Jag ska även börja läsa på ELSAS MODE. Jag har höga förväntningar :-) nu ska vi gå och käka frukost, puss.

for sure

Livet rullar på. Jag har det jävligt bra här + 35 är ju inget man klagar på och när det regner så far man in och shoppar, lovely. Ni får ha det så bra där hemma..

today's Shopping

3 ribbade linnen från H&M. skor från ROXY. 3 trasparanta linnen från H&M. linne med dragkedja från H&M. nitarband fran LEVI'S. långarmadtröja från LEVI'S. + en blå kofta från ZARA och en hoddie från RIPCORL.

RSS 2.0