hello

Det är verkligen hett här. Jag har inget något att sägaförutom att jag har tränat Yoga ute i 34 grader värme och att jag är rätt så stekt så jag sitter själv på hotellrumet ikväll.. Just nu har jag ingen bild att bjuda på förutom den här kassa webcam bilden,haha.

Thing of the week - NO.23

Perfekta sommarfärgen, typ lite korall...

hej thailand

Nu sittr vi pa bangkok's flygplats... Det var inte sa varmt som jag forvantade mej men klockan ar ju bara 06.05. ALLA HALSAR ¡

bye sweden


tåg - stockhom

Nu kliver vi nog på tåget eller så diter vi redan på tåget,heihi.

JAAA

NU KÖR VI! HA ETT BRA SOMMARLOV! NÄSTAN MVG PÅ SISTA PROVET OCKSÅ!

Det jag köpte i helgen.


panik

Det är ju jag som har packat sen förra året och som har pratat om det jämt. Nu är det jag som inte är klar. Jag har inte ens vigt några kläder :-( Jag vet inte något. JAG HAR PANIK!!!!

oy


300

Med mitt trehundrade inlägg så berättar jag det här ; Jag har brytit min lilltå, HAHA! Jag är trött. Jag ska nu se Picture This. KYSS

Thing of the week - NO.22

Vad är det med mej och stentvättade jeans tyg? Så jävla underbart. Jag blir kär. Jag har ett par jeans, ett par converse och den här (↑) skjortan. I sommar så kommer det nog bli fler..

weekend

Jag och Lisa tog en långpromenad och så solade vi. Det var så sjukt skönt.

ohjä

For ju som sagt och shoppade idag. Och ser man på värden gick visst inte under, tur de. Lägger upp bilder på det jag köpte senare ;*

egd

Sitter och snackar i skype.. Natten kommer nog fortsätta så också...

..


:-D


Drar till skolan


Its RADNIWESDXC

Nu regnar det ute, suck. Fast om 6 dagar så bryr jag med inte om vad det är för väder här i sverige. Fast juste.. Jorden går ju under på Lördag.

kewsed

Pust, bara FEM skoldagar kvar. Skönt.

Heather Pink 9


-.ij

Idag så hade jag ett par utav min killklakar, jag dog nästan. Det kändes som om det var 124326537475 årsen jag gick i högklackat,haha. Alla såg nog det också... Jag måste verkligen öva.

REGN

OHGASH vad det regnede idag när vi slutade. Som tur så kom papi och hämtade mej,hihi.


UT

Nu drar jag ut på en promenad i regnet, mysigt. Sen så ska jag kanske och sola med alle. Hejdå!

NO

Jag mådde dåligt så jag for hem från skolan. Jag har varit arg och less. Akta så ni inte åker på stryk. Ajja nu måste jag göra praosaken :-(

Girl next door

Avslutar kvällen med att se Girl next door. god natt

Thing of the week - NO.21

Mamma gav mej lite nytt smink innan hon drog till spanien. Jag har redan hunnit testa allt,haha. Jag Älskar alla tre, speciellt ögonskuggan muffin.

low

Gick en promenad med Elvira, mysigt.hiihih. Nu ska jag fortsätta att deppa och sätta på en film.

depp.

Har ni aldirg känt att allt har bara gått fel? Att allt är förstört. Eller vadå allt? Vad fanns det från början? Det kanske inte var något eller betyde något. Som om hela ni var misslyckade. Som om ni inte förkänade något bra, inte förkänade något alls.  Jag kan fortsätta hur långt som helst..

00:00

Jag har bara varit på komfan,kollat på dans och varit med fia idag. hihi

mummms (skulle ha publicerats igår)

Nu ska jag bara käka hela kvällen och se den demokratiska terroristen som tydligen gick på tv :-D

Fredag den 13:e (skulle ha pubbliceras igår)

Nästa hela dagen var åt helvete,haha. Jag fick panik när vi skulle redovisa å engelskan. Jag spillde ner hela mej med mat. På so;n så hade vi nutidsfrågor jag jag kom till final men eftersom jag inte bryr mej så speciellt mycket och tycker att dramatiken blir för mycket så ropar jag bara ut ett svar. Det skulle vara ett bilmärke på tre bokstäver så jag tänker att det finns väl inget som bara har tre bokstäver. Så jag skriker SAAB men jag ångrar mej lika snabbt och lägger till ett KUK. haha. + att nån har tagit mitt usb där hela min praorapport var.. :-(

bjnkm


Jag känner för att ta en lång promenad, typ en mil  (=4 varv). Jag måste bara höra om någon söt vän vill hålla mej sällskap eller som det får bli ipoden.

bye

nu drar jag till skolan!

hello


a good life

Jag har bara chillat hela dagen. Imorgon har jag bara ett jobbigt So prov annars så är det rätt så lungt. Juste TVÅ VECKOR KVAR! :-D

HAHAH


:o

Det är ju gode så läskigt när något verkligen stämmer in.. haha.

HOT AND DANGEROUS


*


uppe bland molnen

Det händer inte så intressanta saker i mitt liv. Eller inte så intressanta saker så ni behöver veta ;-) update när det händer något intressant eller så inte,haha.

20110508

Ohgud dagarna går så snabbt! Endast 17 dagar kvar. Jag längtar som tusan. Idag har jag bara försökt att jobba på brännan och kollat igenom resväskan eftersom att jag nästan har packat klart! :-o haha. Jag hade nästan bestämt mej för att köra på den slappa stilen (iandraord skabbiga) men är nästan inne på het andra spår nu. Jag tänker om jag bara har med mej FINA basplagg så löser det nog sej där nere ;-) haha för iår ska jag komma hem med många fina fynd!

Sunshine

Solen steker ute = Jag steker ute och läser senaste Style by. Love

1

Jag, Alle, Filip, Jonte och Ante chillade igår hos Jonte. Eftersom vi höll på att bli inlåsta på OKQ8 så tog vi den första filmen vi kunde ta tag i,haha. Himlen är oskynligt blå blev det iaf :-) helt okek film.

FRIDAYYYYY

Sitter just nu och snackar med dom hära ↑ @skype, haha. Ha en bra fredag,puss.

--

Skolan kör verkligen slut på mej. Jag lyckades nästan komma försent till alla lektioner av alla möjliga anledningar,haha. helt sjukt. Som tur var så gick idrotten hyfsat okej. Hk provet gick nog också hyfsat. Nu är det bara 342954+23485+3964 prov kvar innan vi åker till thailand. Jag längtar så jag typ dör.

Du är saknad ♥


.

Jag är så jävla less.

So fucking true.


Maj 3, 2011

Nu har jag städat mitt rum, gråtit en skvätt till min favorit film och färgat ögonbrynen. Att färga ögonbrynen var bara sådär lite spontant. Jag älskar att vara spontan eller göra spontana saker ibland. hihi.

@ HOME

Jag kände mej inte så bra så jag stannade hemma från skolan. Jag hade ju ändå alla böcker hemma så jag har pluggat lite.. Men jag måste verkligen ta tag i mitt rum. Om jag städar det en dag så tar det max två dagar så är det stökigt igen :-( Dock så tar det inte så lång tid att städa eller städa... Så det ser okej ut :-D. Det är typ bara kläder överallt och det är ju bara att trycka in i graderoben,hihi. Här är iaf några bilder från mitt rum för dej som komenterade för ett tag sen.

Smile

Jag och Lovisa gick ett varv och sen så såg vi på Justin. Asså började nästan få tillbaka lite feelings, haha. Så sjukt söt.

MÅNDAG


Måndagar är inte alls så dåliga. Iaf den här. 1. Jag hann gå en varv före skolan. 2. Värdens sötaste unge kom fram till mej och sa att hon gillade min väska och rosa tröja :') 3. Justin bieber är med i CSI ikväll. 4. Järgarexamen var chill, vi såg på film i ca två timmar. 5. Vi har passionsfrukt hemma. 6. Mina naglar börjar bli långa igen. 7. Om mindre än fyra veckor så är jag inte i det här kalla landet ♥

Thing of the week - NO.20

Det här linnet är typ det ultimata sommarplagget. Färgen är perfekt, man ser så jäkla brun ut i korall. Priset är ju super, haha! 99 KRONOR!

I


RSS 2.0