TRÄSTOCK IN MA HEART


Hello hela värden. Trästock... Går det ens att beskriva med ord? nej. När någon har frågat mig, gör jag bara massa fniss/skrik ljud (går verkligen inte att förklara om man inte har fått höra mina ''realy happy moment'') Jag blir som galen. Herber, fina Herbert. Den gemensamma stämmningen både på Maskinen och Lilla sällskapet. Jag har även gått bananas på hardcore smycken. Och maten på Allstar, fyfan alltså. Lätt topp tio. Även fast jag hade höga förväntningar så blev resultatet tusen gånger bättre. Hundra hjärtan till alla som var med!

JAG INTE LIKA UNG MEN FORTFARANDE LIKA DUM.

Jag är så otroligt trö(ööööööööö)tt men har en sån otroligt längtan till helgen så jag kan verkligen inte sova. Knappt sitta still. Nyss skrev jag men en av dom coolaste personerna ang spelningarna på torsdag och NU kan jag verkligen inte sova. Maskinen och Lilla sällskapet på samma kväll ? Det kan aldrig bli bätte. Helgen kommer stagas , O-T-R-O-L-I-G !

yooo

Här är Frej och jag. Lika coola båda två. Om mindre än en vecka. Får vi ses igen. Ja. Så. Otrolgit. Underbart. Hur mår ni då ? Jaha, Okej. Jag? Ja, jag mår helt okej. Trött och uttråkad atm. Mest uttråkad så det blir väl snart att sova.

.

Oh, Ja. Jag skulle nästan kunna döda för att få skrika ut dom orden. Om jag skulle kunna så skulle jag ta alla pengar jag har i min ägo och dra härifrån. En liten stuga på landet, en ny huvudstad, vad som helst för så länge det långt här ifrån och ingen vet var jag skulle befinna mig. Sen så skulle upp om cirka två veckor, se mina älskade Maskinen och Lilla sällskapet och sedan dra mig tillbaka åter igen. Börja om på nytt. Slippa alla människor. Ja, Jag kan ju fortsätta drömma.

hello-o

 
nä gud, ja. Jag äger ju en blogg. Fan, nu får ni peppa mig.

I Just

When my friends or just someone has Sandaler och sockar eller foppadojjor.

HELLLO

Jag vill. Jag ska. Jag måste. Ta. Tag. I. Mitt Liv. Ja. Bloggen också. Dig ska jag också ta bättre om. Jag börjar om nu. 

''Maskinen är bäst'' Vem/vad är det''


RSS 2.0