.


Imorgon ska jag till frissan. Jag känner bara för att.. typ ta bort allt. Nä. Det ska jag inte. ÄLLÄ? Jag blev nyss lite små depp. Vet inte. Bäst att sova. Ja. Alltid dom här onödiga inläggen, ja. Standard. BYE

Mammas nya kille..


I never sleep.

Jag har nog aldrig mått så här fysiskt dåligt i hela mitt liv under en sån här lång period. Hade tänkt att fara till skolan idag men efter en jobbig natt utan sömn så blev jag hemma ist.

Onani onana


Summerfeelnings

Efter att man har legat innom hus och på sjukhus dom senaste veckorna så känner det som om sommaren bara har kommit ''BANG''. Jag tror att jag ska höra om någon vill fixa om lite i min design också. En ny header vore ju också trevligt. Jag får se till att fixa det later. Yez. Byee.

SWEEEET SIXTEEENN MY FRIEND

Idag så fyller min finaste vän Ellen (aka Xyellen/ellzor/sötis..) sexton hela år. GRATTIS MIN FINA VÄN! DU ÄR BÄST!

HEY

Game Over

Ture shit.


-


Tjena fan

Den här boken vill jag just nu ha i min ägo. Folk som vill göra mig glada. Nu vet ni.

So we meet again..

Ja, vad händer? Jag märker bara mer och mer att jag inte är någon höjdare på att blogga. Jag känner ofta ett tvång. Men inte nu längre. Jag. Mår. Bra. Konstigt nog. Jag orkar inte dra upp allt. Men om ni inte kan få nog av mig och saknar mig så tycker jag (Ja, jag kan tycka saker) att ni  checkar in på mig på Instagram (Cigarrmaja) eller på Twitter (Majseli).

RSS 2.0