KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG.

Vars jag är kan ni nog lista ut. Skriver sååå fort jag är hemma. Jag säger bara ; Jag är jävligt trött och jävligt lycklig. 

OHOHOHO

Twitter, oh kära Twitter. Det enda stället som jag orkar med. InstaG - Nja. Jag har ju inte så intressant bilder att lägga upp men om ni vill.. Cigarrmaja. Facebook - har väl tappat sin gnista för läääänge sen. Twitter - Min onödiga dagbok, Där jag skiver MASSOR.Eftersom man inte behöver vara rädd att man inte ska få några like's, skön-T. Och ni, kära bloggen. Jag ber om ursäkt. Åter igen.

-

 

HELLO FROM THE HOODS

 
 
 
Jag har varit i skogen, inge mer information om den händelsen, Det var kul. Sen jag har kommit hem har jag duschat och sovit. Blev väckt av min fina vän oskar som vill påminna mig om far&son liveframträdandet. Jävla tur. Bra. Nu ska jag fortsätta med mina dagligaaktiviteter, alltså skype. SOV GOTT.

ETT VANLIGT PROBLEM

ohhh, 95 % av alla gånger blir det så här. Alltid skjuter upp det till sista stund. Får en läxa på måndagen, då tänker : ÅÅÅHH FYFAN VAD SKÖNT, EN HEL VECKA, NU KAN JAG FAN CHILLA. fem dagar går, jag tänker : FAN VAD SKÖNT MED HELG, NU KAN JAG FAN ''SLAPPA''. Söndagkväll: AMEN VAFAN, JAG HAR JU SPANSKA ANDRA LEKTIONEN, JAG HINNER NOG PLUGGA PÅ MORGONEN. fem minuter före spanska lektionen : FAN. Ja. Så brukar det se ut. Såå därför sitter jag hemma den här söndagskvällen istället för att vara på gansterbio. Ja. SYND DÄR MAJA. Ja. verkligen.  Jag borde verkligen börja...

W-O-W-A

Rebecca

SO SICK

Hejpåer. Jag är sjuk. Ha en bra dag.

OHSHITAJAJ

Hittade den här bilden från Alexander Wang visningen, Snygg/fula, unika och snygga skor tänkte jag. Sen fick jag syn på lilltån, AJAJ.

HEJDÄR I MÖRKRET.

Lite känslig nu på kvällskvisten. Jag är mest känslig hela tiden. Jag verkar må så bra, jag tänker att jag mår bra, men känsligtinstabil. Idag har jag tänkt på mitt liv. Jag har ju inte berättat om min näraögatdödenupplevelse igår kväll, fast det är ju ointressant för jag menar, Jag lever ju i skrivande stund. Det var inte bara just därför jag började tänka på framtiden. Precis som alla andra vill jag ju någon gång här ifrån. Jag vet vad jag vill göra men tänker alltid när det händer, sen, sen, sen, sen och åter igen sen. Tsss, nu vill jag sova. God natt hälsningar Känsliga tjejen.

IM A SPINGELMANNEN FAN


HÄR HAR NI, HA KUL.

10 saker jag tycker om: 
Min spotifylista  ( Välkommen till mitt liv, din rövhålsslickare )

Tumblr_lci9ucrbn01qbvfh9_large

Att skratta.


Mina underbara vänner.

Spontana thinks.

Flörtiga sms.

Shoes.

Frukost.

Att shoppa.

Mössor.

 

Maskinen ♥

9 saker jag tycker mindre om: 
Snaskande.

Avundsjuka.

Vänner som är LAME.

Fördommar.

Att mina fina vänner flyttar ifrån mig ♥

Naturkundskap.

Att jag är i en ''mellan ålder'' både för ung och för gammal.

Att känna mig osäker.

När jag får panik eller inte har kontroll.

7 saker jag vill göra i framtiden: Bli en utbildad makeup atrist.

Flytta till Stockholm.

Ha en kariär.

Bli kär.

Lära känna nya människor.

Bli mer nöjd med mig själv.

Gifta mig.

 


5 saker jag ser fram emot: 


Att ta studenten.

Min Stockholms resa.

Höstlovet.

Maskinen ♥

Weekend med familjen i october.


6 ord som beskriver mig: (beskrivet av Ellen)

lätt road

Maskinen älskare

Skoälskare

Social

Framåt

Passion for Fashion

Shopoholic

3 saker jag är rädd för: 
Döden

Pyskopater.


att såra någon man tycker om

 

2 filmer jag tycker om: 
Ten things I hate about you.Män som hatar kvinnor

Onskan

1 bra låt: Kärlek vid sista ögonkastet ♥


DET VAR ETT TAG SEN, JA.

Ja, så är det. I helgen har jag jävlat bara städat. Nu hör ni det mina vänner, Maja Elin Märta Andersson har städat! Helt otroligt. Myst lite har jag också gjort, ytterst lite. Mina saker från Nelly har inte kommit än, jag är fan besviken.  Ja. Såååå. What to say... ingeting uppenbart. Japp. 

F.A.N.T.A.


KÄNSLOSAM

Fan, jag gråter
jag har blivit så jävla känslig
haha.
 
jag också, men tror det är rätt så normalt
hoppas jag
 
dock äre ju rätt nice att vara onormal
unik liksonm
 
det är du!

SOMNAR NOLLSJU, VAKNAR IGEN PÅ NATTEN.

Jag varit känsomässigt störd och haft humorsvängningar dom senaste dagarna. Det behövs inte mycket från en person jag älskar som kan göra mig ledsen. Dom jag älskar mest gör mig sårar mig mest. I förgår  fick jag många gånger höra ''Du gör alltid så'' när det var något som jag hade gjort dumt. Då blir jag även besviken på mig själv. Känner mig patetisk. I förgår var första gången jag grät på Jag vet inte hur länge. Dock är jag ju inte sad all the time. Det är en sak som får mig att må så otroligt bra, Glädjerus var fjärde minut. Tyvärr samma sak ner mina nergångar. Jag önskar bara någon kunde bry sig lika mycket som mig. Att det kunde betyda lite mycket för dom som det gör för mig. Förlåt, Jag pratar i gåtor.

http://mylittlehomie.tumblr.com/

Beter mig som Elvis Presley

FOUR

Yes, Iove shoes.
 
Ja, Jag har skomani. Dom här unika (och lite fula) femton centermeter klackarna är påväg hem till mig. Jag säger bara , FASHION.
 

<


HELA VÄRLDEN ÄR SÅ UNDERBAR

Jag är en vampyr jag suger och spry...Så vad gör ni denna lördagsmorgon ? Själv så lyssnar jag på hög musik och försöker glömma bort läxor och mitt stökiga rum. Vad har hänt sen vi hördes senast då ? Ja, jag har varit och shoppat med ma cousin, Fått lite av min dröm uppfylld och varit på finmiddag. Jo, Mina saker jag har beställt! Vars är dom? Det paketet skulle sitta fint just nu. Hoppas och hoppas..

RSS 2.0