-

Oj, konstigt nog har den här dagen inte varit specillt jobbigt. Men ändå. Har haft långa och roliga samtalsämnen med Ellen. Det var nog det som fick dagen att gå så snabbt Jag kom hem, såg två avsnitt av Hannbal. Skulle ta en dusch för att senare göra mig redo för kvällen. Dock slutade det inte så. Jag la mig i sängen och efter 5 sek så sov jag. Ingen festmiddag eller kvalitestid med mina vänner. Just nu ser jag " I död och lust" på tv4fakta och funderar att gå och lägga mig igen. Ni får ha en fin kväll.

aaaaaaaaaaaahh

Måndag. Panik. Det enda jag i stortsätt längtar och tänker på är (trumvirrrrrrvel) Helgen. Varför? Ja, ni förstår vad jag menar. Eller kanske inte. Annars så har jag i stort sätt insolerat mig igen. Stängt ner massor. Känner mig förvirrad men ändå lättad. Nästan bara en månad till examen och jag ska börja äta medicin. Det ska bli bättre nu. 

soo hello again

Vad gör ni en sådan här söndagkväll? Jaha. Jag? Ja, det ser ni på bilderna. Jag har på mig en tröja med pappa som motiv och mina platåskor. I helgen då? då har jag köpt mig ännu en till faketöjning och (ännu) en till döskalle. Sen har jag bara gått i gammalt smink, lyssnat på den HÄR låten, målat naglarna och med lite vänner. 

RSS 2.0