-

 
Nu är det lov. Skönt. Tiden går så snabbt. Snart är det söndag och då har gått 4/11 dagar av lovet. Jag har vaknat tidigt och pratat långa samtal på skype. Inatt så pratade jag med en vän i över sex timmar, Det är helt oförståligt. Jag kan verkligen prata på hur mycket som helst. Med rätt person kan vad som helst vara intressant att prata om. Ikväll planerar jag (min kropp och sinne gör som jag vill) att ska jag somna tidigt. Helst skulle jag vilja att lovet ska gå så långsamt som möjligt och att jag verkligen får njuta av att vara med min familj (vi alla är sjuka och får ta hand om varandra). Samtidigt vill jag att helgen ska komma fort. Att jag ska få vara med fina vän Cecilia. Det är så härligt med vänner som man inte ser så ofta och det ändå känns som om man sågs igår och inget blir stelt. Annars ska jag bara plugga och försöka må bättre hela lovet. 

KILLER SHOES

Ikväll har jag beställt dom här snyggingarna. Jag hoppas verkligen att dom passar och är lika fina (och finare) än på bild.

Utkast: Mar. 27, 2013


JUST WORK IT OUT

 Jag och Fanny har bestämt att vi ska gymma idag.. Dock har jag velat fram och tillbak. Efter att jag  play;ade den här låten ↑ Som egentligen är den enda låten som jag blir riktigt träningstaggad till (undantag för fucka ur med de vet du) och andra versen. GUD. Jag måste hoppa varje gång. Helst lyssna lite för högt och bara köra allt..

17 år i staden där jag växt upp och så. Märker du hur fort det går..

Vet inte hur länge jag har tänkt att jag ska lyssna på den här på min sjuttonsårs dag. När jag fick ett kort med citat från låten av mina kusin så blev jag överlycklig. Att patrik (mina kusiners pappa) önskade mig frihet på facebook var också underbart, haha. Om min morfar skojade om att han trodde att jag fyllde 15 vet jag dock inte. Farmor och Farfar har bjudit på kebab. Farmor ville att hela resturangen skulle veta att jag fyllde år (och sjunga för mig). Helt otroligt att min lille bror minns min favorit tvål från Lush fast än det var flera år sen jag änvände den. (LÄNK)

SVÅR SVÅR , 17 ÅR

Jag bara kopierar av min instaG rätt av. Så.. Idag blir jag sjutton. Ett år närmare döden. Känner på mig redan nu att det här inte kommer bli något positiv inlägg. Mina föräldrar är borta och har gjort mig arg/sad. Har bara önskart mig två saker egentligen. Första saken  är allt för sadistisk för att berätta igen och den andra saken är frihet. Inget av det kommer jag få. Att det är makaronipudding till Lunch gör väl dagen direkt bättre. Endå kommer det här vara en speciell dag, för jag fyller sjutton. Ohgud, ångest.

Ikväll skiter jag i allt.

 
 
 

Hey. Måndag Igen. mindre kul. Minus 30 rockade verkligen. SMK, fELET, Urban corn, Alina Devecerski, Familjen så rockiga. såklart YOHIO och Loreen som dock inte är 100 % min musik men som var bra/helt ok. Längst fram på de flesta spelningar : ''För alla gånger som vi dansat och sjungit med fast ingen kan och aldrig låtsat bara chansat''. Alina överraskade mig verkligen. Jag har inte varit något stort fan av hennes musik men efter den här spelningen så tror jag att jag är det. Sen att hon stog brevid mig och Lovvi och shakeade gjorde ju inte saken värre. fELET från piteå var också bra, hade inte hört talas om dom förr men det gjorde inget. Man kunde ändå dansa och glömma att för stunden. Tycker ni ska ta och lyssna --> fELET - KICKA TIBAX 


HOMELESS

Ja, imorgon smäller det. Minus 30. SMK, SMK SMK. Det var i mars förra året jag såg dom senast. ADJKSMXC ,JAG VET ITNE.

JAG FRYSER TILL SOM OM DET VORE MITT I VINTERN

 
 Ansiktet – #DENNYARNBMANNEN 
Detta är vad jag har lyssnat på sendan dom släppte sitt första album i tisdags. Låten ''singel'' är lite av en favorit. Älskar (minst sagt) deras låtar som X, låtsas som inget hänt, Äckligt, För stor som dom tidigare har släppt. Hoppas verkligen att jag får chansen att se dem i april.

Läsvärt

http://ilva.blogg.se/2013/march/var-ar-framstegen.html#comment

RSS 2.0