17 oct

 
såhär sitter jag hela dagarna och lyssnar på musik ( vill ni veta vad? checka in Välkommen till mitt liv, din rövhålsslickare ). +  Drömmer typ om sommaren, festivaler och massor olika resor. 

17 oct

 
såhär sitter jag hela dagarna och lyssnar på musik ( vill ni veta vad? checka in Välkommen till mitt liv, din rövhålsslickare ). +  Drömmer typ om sommaren, festivaler och massor olika resor. 

Jeffrey campbell, I love you.

Skor, skor och åter igen.. SKOR. Jag har inte riktigt fått dem här babysarna ur skallen sen jag såg dem i verkligheten i Danmark tidigare i sommar. Jag tappade räkningen hur många gånger jag gick förbi dem, tog i dem och njöt. Dem är i äkta läder som är i lite antiktskikt, bara sex centimeter höga! 1 690 kr skulle dem kosta mig. Lite mer än jag har köpt julklappar till min lillebror för.  Jag älskar dem rätt diskreta delaljerna och att dem är såpass öppen. Sköna är dem också. Ni tror väl inte att jag bara gick förbi dem dag efter dag? nejdå, självklart skulle jag plåga mig själv och prova dem. Varför skulle dem vara sköna? nej, inga nya skor på det här året.  
Men om ni är sugna : http://www.henrykole.se/coltrane-black-jeffrey-campbell.html

10/11/13

 
 

unfollow life

 
 
 
Den grekiske filosofen Herakleitos kallades ”den dunkle” av sina samtida. Han frågasatte samhället och kritiserad allt och visar förakt för den stora massan. Utifrån denna position blev Herakleitos en av de ensamma vandrare vilka vänder ryggen åt samhällets former och den mänskliga gemenskapen för att utforska livets labyrinter på egen hand.
 

Jag vill inte leva livet såhär. Jag står och tvekar på om ens livet är värt att leva. Vi har inte något att leva för. Missförståd i den här världen är jag, det lär jag även förbi. Jag är såå deep så att jag snart sjunker ner i jorden och försvinner. Det skulle vara skönt. Att ge livet till någon som skulle uppskatta det. Vad har vi att vara missnöjda med? Kanske det som lägger pressen på oss? vi borde inte vara missnöjda över livet men är det = dubbel ångest. Det finns inget svar på denna ekvation. Jag ger upp. Varför försöka om jag ändå aldrig kan finna något svar. Får försöka tänka positivt. Vi kanske bara ska njuda av den här tiden vi har och strunda i människor som gör så att du mår dåligt och göra saker som får dig att må bra. 
 

MONDAY 07/10

 
Här har ni en förklaring hur jag känner för den här dagen. Jag har sedan några veckor försökt att tänka positivt. Har faktiskt fungerat och jag mår faktiskt bättre. Men visst, man får känna såhär också. Det är skönt det med. Att bara typ glida med i vardagen och få längta tills att få sova. 

Att göra slut med en vän

Vi pratar oftast bara om att göra slut med en partner, än att fakriskt göra slut med en vän. Jag skulle väl säga att det händer. Hur gör man då? Jag hade för ett tag sen en vän som jag tyckte behandlade både mig och sin partner dåligt, Jag bestämmde mig för att ta avsånt. Frågan blev då : Hur gör man slut med en kompis? Jag övervägde om jag verkligen ville ha kvar den här personen i mitt liv. Jag stängde av.  Men det kändes ju inte heller helt rätt. Jag tyckte samtidigt att det var fel, Hen kanske skulle ha fått en chans att förklara sig. 
 
Andra gånger har vänner som inte vissas sig vara vänner. När jag gick på högstadiet så svek två vänner mig, Den ena vännen släppte jag direkt Vi två hade inte haft någon djupare relation, Jag ville inte ha något med personen att göra. Det sa jag. Dock den andra, Vi hade verkligen blivit bra vänner, och har bad om ursäkt, menade det verkligen, ville rätta felet. Då kunde jag förlåta, hen brydde jag mig verkligen om. 
 
 Frågan är ju hur man egentligen gör. Säger man till vännen att man inte längre vill, eller är att ignorera det bästa sättet. Om jag har problem med en vän, att den gör mig besviken osv, då brukar jag berätta vad som är felet för att jag vill forsätta vara vän. Vill att allt ska vara bra. Det finns andra gånger man inte orkar, man hoppas att personen ska förstå själv. Att det inte alltid ska vara upp till mig. Det finns ju olika kompisrelationer, vissa kompisar man är med vid ett speciellt tillfälle, som i skolan, på resor. Innan man lär sig vad man kan förvänta sig av en vän. Då är det väldigt jobbigt. Vet inte hur många gånger jag verkligen har blivit besiken. När man väl har lärt sig så förväntar man sig inte längre. En sådan här vän vill man inte göra slut med, men inte lägga ner lika mycket tid på. 
 
Jag tycker hela det här är svårt. Jag tar vänskap så seriöst och tänker mycket på det. Jag (som förmodligen alla andra också)  vill inte tagen förgivet, inte utnyttjad eller vara andra handsval. Man förändras ju beroende vilka man umgås med, och det lär man sig också efter ett tag. Frågan kvarstår fortfarande, Hur gör man slut med en vän ?

-

 
 
 
Jag är en rätt spontan männsikor. I söndags kom jag på att jag ville nog ha ett femte hål i mitt höra, tog en vanlig nål men eftersom jag inte riktigt kunde övertala mamma att satta in ett örhänge så ska göra det med pistol någon gång i framtiden. Sedan 'är det ju håret. Suck. Igår kväll fick jag en lite vision med mig som röd/orange hårig! Pappa är rödhårig så det kanske fins en chans att jag har lite pigment för det. Kolla bara på den här bilden på Angelica, är sugen på att göra något sådant. Vi får väl se. Det här kanske blir som alla mina andra projekt, att det hela kommer rinna ut i sanden. 

LOOK

I skrivande stund har ofwgkta (aka odd future) släppt en ny låt. Sitter ATM och lysnnar. Vill ni lyssna eller läser lite mer  ↓ 
http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/ 
http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/ 
http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/
 http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/
 http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/ 
http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/ 
http://www.festivalrykten.se/lyssna-tyler-earl-hodgy-domo-look/ 

Lost

På senaste tiden jag har lyssnat väldigt mycket på Frank Ocean  (och självklart Odd future) Skulle kunna säga att det endast är Lost, Super rich kids, She, Forest Green som har gått på repeat dem senaste veckorna. Ångrar lite att jag inte tog chansen i sommras och såg dem live. Det kommer ju förmodligen flera chanser, hoppas jag verkligen. Har någon av er sett dem live och vad tyckte ni ist? Jag brukar tycka att sån här typ av musik nästan är som bäst live, eventuellt med hörlurar när man vandrar längst någon huvudgata. Btw jag längtar bort. 

RSS 2.0