_

 
 Igår efter skolan gick jag ut och hämtade ett paket som innehöll två (efterlängtande!!!!) skor. Två underbara Vans liberty london. Gah, så länge jag har suktat efter dem. Om det inte hade tagit slut i min storlek så hade jag köpt ett par till. Skoo-gaaaalen.Här uppe ser ni en bild på dem nya skorna och våran lilla katt Nova när vi tog en promenad igår kväll.
 
 

GÄSTBLOGG HEHH

Hej, nu är det majas vän ellen som skriver.Vi ska på kalas hos Elsa för hon har fyllt år. Så det blir nog trevligt o fika osv:) Just nu lockar maja mitt hår och sedan ska vi väl göra nå skoj innan vi far:) ha en trevlig helg!
 

Ur kroppen min ...

 
  ... Rinner tårar. Vila i frid. http://ikroppenmin.blogspot.se/

Trött på att vara trött

Jag har typ hundra olika tankar i mitt huve. Jag vet inte hur privat jag vill vara här. Ibland är jag jävligt öppen, lämnar mig helt öppen för att bli sårad. Så någon kan slita ut och göra allt lite sämre än det redan är. Ibland vill jag bara få lite förståelse. Att jag inte riktigt mår eller orkar som jag gjorde förut. Jag är inte samma person som förut (både för och nackdelar).
Det händer dock oftare att jag inte säger något. Att jag inte vill att någon ska döma mig. För det gör dom. Jag också. Jag hatar mig själv för att jag gör det. Samtidigt vill jag inte visa mig svag. Jag vill inte att någon ska veta saker om mig. Jag inbillar mig själv att folk ändå ska förstå. Jag tror gott om mäniskor även fast jag vet att jag inte borde. Jag har nog redan givit upp.
 
 

OFF THE WALL

 Som ni vet, jag är en skofantast. Samtidigt som jag fick hem oddfuture-sockorna (ni ser även kan se på första bilden) Så fick dessa färgglada vans följa med. Mina första vans med  slip-on, tror dock att jag ändå föredrar dem andra modellerna. Det kan ju vara skönt med ett par skor som man slipper knyta också. 
Sammanfattning : Jag är helt klart nöjd. Dom här ska få pryda mina fötter idag.

Är det så här det känns att vara lycklig ?


odd future wolf gang kill them all

Fick hem mina sockar som jag beställde från Caliroots (som jag förövringt rekomenderar) förra veckan. Jag lyckades få tag på dem sista = glad Majo. Här har ni min kära vän Theo´s playlist med oddfuture → ofwgktadgaflsykwtfwa 

ROOM 01

 
 
 
 
 
Om någon vecka ska snickaren komma. Det har varit den eviga väntan, verkligen. Vi har ett stort rum (aka kallvind) + en liten 60-tals toalett som har blivit riven tidigare iår. Det ska bli en hyfsad stor ljus toalett och ett rum med lutande tak från båda sidorn som ska bli mitt. Äntligen något som jag får vara med och bestämma. Här är några av bilderna som beskriver på ett ungfär jag skulle önska att det kommer se ut. Vit som bas, lite bohemiskt  och sen massor med personliga småsaker. 

.

 
Jag vet inte. Är det här typiskt för människor i min ålder? Jag vet inte, jag är tveksam.
 
Jag såg inte för allt för länge sen den svenska novellfimen Tack för senast (länk → http://www.svtplay.se/svensk-novellfilm ). Jag gillade den. Efter ett samtal med mina vänner igår så inser jag att det inte alls är så självklart för alla som det är för mig. Åsikter.  När jag nämde för min mamma att jag skulle vilja testa på att ha grönt hår fick jag som motargument : Ingen kommer ta dig seriöst med grönt hår. Vilket gjorde mig smått uppröd. Dem personer som inte kan ta min seriöst pga en hårfärg vill jag inte ha med att göra. Jag vill inte bara finnas till för att göra andra människor lyckliga eller  vara så som dom vill att jag ska vara.  Förstår inte hur man kan resonera så. Jag skulle inte känna mig som en personlighet, jag skulle bara ha formas av alla andra och dagenssamhälle. Det finns självklart stunder som jag tonar ner mig själv men jag håller fortfarande fast vid mina åsikter. Vi alla vill väl bli omtyckta men för mig är det inte lika viktigt längre.  
 
 
 
 

Jag fuckar upp ditt organiserade liv

 
 
OVE 
                                                                     OSER
 
så lyder mitt kära tumblr namn. Så sant som det är sagt. Som en riktig san loveloser så ska jag bjuda er på tre låtar ( på mitt favoirtspråk , svenska, såklart!)  där själva beatet/melodin  låter glad  och texten säger något annat. En lyckad kontrast. Om ni har läst Simon Gärdenfor's Död kompis, Då vet ni vad jag pratar om. OM ni inte har det ( GÖRDE!!) så lyssnar på dom här låtarna ↓ (länkarna är genomskinliga, så dra pilen över så ser du)
 
 
  För sent att ge upp - Far & Son  →    http://www.youtube.com/watch?v=TUp4nTQpSYE
  Bejbi - Snook   →   http://www.youtube.com/watch?v=2jgVv9vHnN4
  Kärlek vid sista ögonkastet - Maskinen   →   http://www.youtube.com/watch?v=Osrbq-6ocFw
 
För övrigt är alla dom här låtarna medlemar av listan med mina favoritlåtar. Skulle kunna skriva hur mycket som hälst om dom här låtarna och om denhär typden av kärlek är. 

-

frågan lyder : är du feminist ? 
 
 
 Jag får frågan ofta och sätter nog den lika ofta. Egentligen handlar det mest om kunskap och hur mycket moral man har (eventuellt hur mycket man orkar bry sig). Hur mycket man har bemött. Har hört mycket, att man överdriver och så vidare.  Gör nu som jag säger och klicka på länken här nere ↓
 
 
 
→  http://ilva.blogg.se/2013/july/laslaslas.html#comment

RSS 2.0