April 30, 2011


Spanska gruppen ska inventera idag..haha. Efter att det blev fullt i fikarummet så flydde jag till mamis kontor. Det här kommer bli en LÅNG dag... och så måste jag ju klämma in ''min'' mening ; Jag är trööööööööttttt. ha-ha. Jag tror dock inte att jag är ensam om det....

fhzdghtgh


Filmkväll och glasskäk, nice. haha.

alt + 3

+ Bikinis och ett ljustgult linne :-)

werty

Dra iväg till skolan nu. @ ofix som vanligt då.. :-)

rndm


Skön skoldag och nu blir det shopping ♥ hihi

Jag hör alla steg i trappen

Efter ett varv med Ellen och sen två med Lovisa och Linnea så somnar jag nog gott. Jag hoppas på sten hård shopping i morgon, haha. God natt!

20110426

Jag har chillat, varit med Ellen och käkat gosaker. Haha. Trevlig dag! :-D

HEJ BLOGGEN

HEJDÅ BLOGGEN

-----

Underbar. Jag tror inte att jag kan stå i mot :-( haha

Thing of the week - NO.19

Måste Jag säga att den här är för underbar. Dock för mycket pengar för en väska i min vardag :-( Som tur så finns det ju en wb hos Scorett! Toppen. Jag for nog checka in den på Onsdag ♥

Inte ett moln


Jag har bara legat ute och solat typ hela dagen. Jag har även läst ut Isdraken.Så jävla bra. Jag längtar tills filmen blir klar/kommer ut. Om ni behöver ett boktips så fick ni det nu, hihhhi.

Jag länktar till Thailand. Bara att få komma bort, sola och bada. Jag längtar även till all mat och shopping och framför allt, bio'n!

ghj

God natt

Naww

Kolla vad papsen köpte till mej. Inte för att jag tjata eller något, haha....

Hot

Jag och Lovisa har hjälp mami i affären idag. Det var varmt som tusan, haha. Vi käkade även passionfrukt och  drack Loka, mumms.Nu ska vi nog bara chilla och sen middag hon Jonathan. Ha en bra kväll!

back at home

Vi gick den vanliga rundan tre gånger = typ 7,5 km. Skönt.

18.14

Ska bara ta på mej springskorna och sen ta en promenad med Lovisa, hihi. Väldigt trevligt.

NERRÄNKNISDFXC


Gårdagens shopping

Eiffeltorn Halsband- DiVa Skor- H&M mintgrön halsduk- H&M + En randig tröja från H&M :-)
Jag ville inte köpa så mkt eftersom jag och mami ska in till stan på onsdag. Det blir sista shopping turen före Thailand. Nu blir det att spara pengar ;-) hihi.

RWGH2WHTENDHTYRTGFDC

For in med filip och shoppade idag + finmiddag med filmbolaget/teamet. Nu är jag trött. Skriver imorgon, puss.

Inget varar för evigt.


=

Dåligt väder + Fel vecka + Dålig hår dag = bra sitta inne och läsa dag.

zero

Jag har verkligen ingen insperation nu. Noll insperation. Suck.


-


"I hate the way you talk to me and the way you cut your hair. I hate the way you drive my car. I hate it when you stare. I hate your big dumb combat boots and the way you read my mind. I hate you so much it makes me sick; it even makes me rhyme. I hate it, I hate the way you're always right. I hate it when you lie. I hate when you make me laugh, even worse when you make me cry. I hate it when you're not around, and the fact that you didn't call. But mostly I hate the way I don't hate you. Not even close, not even a little bit, not even at all."

ser solen går ner igen.


God morgon solstrålar

34,6 km har jag sammanlagt gått och cyklat idag, helt sjuk. haha. + att jag, Ebba och Alexandra gick upp på hundberget. Tror att jag ska somna om nu ♥

Sunshine

Det händer inte så mycket. Nu på morgonen så har jag tagit fram min fina cykel och tänkte överraska Ellen. När jag är framme så skulle hon precis bort, suck. haha. Så jag har redan hunit cyklat över 1,5 mil! Nu på morgonen! Igår så såg vi på The town. Asbra film för er som inte sett den :-)

Svar

Ebba :) om ohyeah:
cool bild hur har du gjort den? :)
Svar: I ett program som heter PhotoScape. Om du inte redan har det, sök bara på Google så kommer det upp och ladda ner. Om du har de så går du bara på startsidan och trycker på AniGif och sen drar du bara dit bilderna... Sen så fattar du nog. Hoppas du förstog :-D

Rihanna feat. Britney Spears - S&M (Remix) HQ

http://www.youtube.com/watch?v=JYraZQ8rxno&feature=player_embedded#at=15
Haha, Orginal låten är 3935349329449299 gånger bättre. Jag tycker bara Britney låter som en japan/kines.

Söndag

'
Jag börjar dagen med att städa mitt rum. Sen så ska jag gå till kyrkan. Vi får se hur dagen slutar ;-)

Ehy


:D

Äntligen helg och lov. Det är ju alltid skönt. Nu ska vi tydligen käka pizza, ha det bra!

Thing of the week - NO.18

Mami är ju verkligen för söt. Hon idag så kom hon med TVÅ nya läppstift till mej! Love you. Båda färgerna är speciella och fina. Båda är från Clinique :-D

Just stop for a minute and smile

Idag har jag varit med Ellen, käkat glass och sålt påskris. Yup.

Det som jag köpte igår + skortan jag hade på mej idag :)

Dagens Outfit


take me to a hot summer dream.

http://clarafritzon.blogg.se/ Hittade en gammal outfit hos den här tjejen. Den är så snygg! Det bästa är att jag hann haffa det snygga linnet från cheap monday i somras. I både vitt och grönt! grymt nice. Något som jag måste börja använda oftare, speciellt till sommaren!

Happy

Nu är jag nästan klar med so provet, ÄNTLIGEN!Det är väldigt skönt att allt är bortgjort. Imorgon så ska jag åka in till stan och shoppa,ÄNTLIGEN! haha. Det är ju bland annat 10 % på hm och ta tre, betala för två på cubus. Det är ju inte dumt. Nu ska jag allt sova, puss.

*

Plugg, plugg och plugg. Det kommer min dag att bestå av :-( Ergonomiuppgiften klar och bara ett So prov kvar, suck.

ohyeah

Chilldag. Jägarexamen var också chill fast jag och Linnea har missat två kapitel. Jag har också hunnit ätit årets första mjukglass, mumms. Nu måste jag plugga... Varför väntar jag alltid tills sista dagen ? Suck.

April 10, 2011

Bilderna är tagna före det hemska regnet kom. Så vi frös hela tiden. Det var allt jobbigt.

Thing of the week - NO.18

Hittade det här snygga halsbandet under praoven. Jag vill så gärna ha det! Jag tror att det kostade under 200:- iaf. Det kanske får bli det jag spenderar min veckopeng på..

T

Nästa den bästa frukosten. Jag och mami hade tänkt att fara in till stan med eftersom vi ska (tydligen) plocka påsris till spanskan så hinner vi inte. Buhu.

SPRINGTIME

Jag vill ha vår. Cykla. Käka bullar med min bästis på Hundberget. Leka i lekplatsen och skratta åt söta ungar. Somsagt JAG VILL HA VÅR NU!!!!

hole

http://ilva.blogg.se/
Så jävla fint. Jag tror jag också ska klippa i nån gammal skjorta!

080411

Bilder från praoven.


NERRÄNKNISDFXC


.

Majken ♥

svar

Yoo om yummy:
Hur gör man sånnadär rörliga bilder? :D

Fin blogg!

Svar: Jag gör mina i ett program som heter photoScape och om man googlar på det så kan man ladda hem det helt gratis! Jag gillar det. Och tack! :-D

a story without end

Mitt internet fuckar upp hela tiden = inte bra bloggning.

Mitt liv blev just nu bättre



I like it

Min söta bror kom hem med ännu försenad fördelseprisent idag. Han hade gjort ringen själv! så söt. + koftan som jag köpte i helgen. Såå fin färg,haha.

LOVE


R&F

Rebecca & Fiona – Bullets

NAIL POLISH

Kände för att måla mina naglar i nån bergie/guldig färg. När jag hade kollat en stund märkte jag att jag hade nästan fyra likadana ? haha.  Dock så blev det nagellacket från make up store den här gången :-D

outfit


Jeans och jeanskultur


52

Jag åt våfflor till frukost. Nu ska jag och mami ta en promenad till mormor och sen sola.

:(

Vaknade av att solen INTE lös igenom mitt fönster. JAG VILL HA VÅR NU! haha.

PARTYMAJA

en vanlig femton årig tjej skulle förmodligen vara ute och supa en sån här fredag kväll. Är jag det ? nej. Förvånad ? nej. Själv tycker jag om att sitta och lyssna på Jan Guillous Coq Rouge. Inte dumt det. haha.

NEW

¨

svar

Jag har färgat/slingat hos min frisör så jag vet inte vad den heter :-( eller om det ens är nån speciell färg. Hon kanske bara blekte, haha.

RSS 2.0