En bild som påminner dig om gamla tider

I miss it.

finaste Maja Andersson!♥ / Alexandra

Hejsan svejsan, Alexandra här! Eftersom jag inte har så mycket att säga förutom att jag måste på toa för jag pissar snart på mig så... hahaha :')

Maja Andersson: Du är den finaste vän man kan ha, du förstår alltid mig om jag mår dåligt eller är ledsen osv då vet du exakt vad som får mig på bättre humör. Ditt utseende skulle jag kunna döda för att få, så underbart vacker, söt, snygg, fin osvosv! Din humor är till 100% rutten, exakt som min! men ändå skrattar man åt dig heela tiden för att du är så otroligt göllig. Den mest omtänksama personen man kan tänka sig på denna jord, om inte du fanns vet jag inte vad jag skulle göra. Alla minnen från lekenskolan, alla dampiga sommar kvällar vi gjorde, det ska blir mer av det. Älskar dig!♥

btw: TOAN NU! puss på er alla, sov så sött!

Thing of the week - NO.8

Ett Läpp skrubb från Lush. Den är verkligen underbar! Efter att man har skrubbat läpparna lite lätt så väntar man ett tag och då kan man slicka bort det. Mumms. Perfekt nu när  det är vinter för då har man så torra läppar.  Det fanns även i Mint och SweetLove

I keep it low

Det var allt som jag har köpt i helgen + det som jag har på mej nu. Jag orkade inte ta några ''fina'' eller ''noga'' bilder. Nu : SOLSIDAN!

En bild av din favorit plats i världen

Thailand♥

#makeachange

Mami väkte mej tidigt och fråga om jag inte ville följa till Luleå idag också. Jag var ju redan vaken så det var ju lika bra att följa :-) Fast min plånbok käkar upp alla min penga så blev det lite shopping. En liten väska, ett svart linne, ett par skor och några klämmor. JAG ÄLSKAR REA!

u n d e r b a r t MED HALVA reapriset!!!! 


£

Jag for ju somsagt till Luleå (förjävla tidigt) och skulle shoppa. Jag är helt klart nöjd med mina inköp. Jag har bland annat fått hem ett par skor, sju nagellack, två mössor, en ear cuff bla. bsxcpoöl jag är trött och måste sova :-)haha

Vad du är rädd för -

http://www.youtube.com/watch?v=-x6VhNCKw5Q&feature=player_embedded
Den är jag gode rädd för. Tur att den är död,hihi. + att jag är rädd för massa andra saker,hehe.

WHEN I LOOK AT YOU, my dreams come true.

Dagen har varit slapp och galen. Dock så hade vi typ oförbered engelska förhör, Vi skulle typ skriva två sidor :-( + Svenskagruppprovet, haha! Det var ju.. slappt. Sen så har jag spenderat hela min kväll framför datorn och sett hela  första säsongen på solsidan. Imorgon så ska vi åka in till Luleå och shoppa/hjälpamami. Då ska jag köpa lite saker från min Måste ha lista! Där står bland annat - Ear cuff's, Stor tjocktröja, ringar , nya t-shirts, Mönstrade leggings mm. Dock så måste jag upp tidigt en lördags morgon men det är det värt! Puss

Vad finns i din handväska -

Jag kan inte ta kort på det eftersom att min (förövigt dåliga) kamera har slut ström :-( Men jag bukar ha det mesta/vanligaste i min väska. tex. Pennor/sudd, massor med skolböckerr, läppsyl/läppglans, hudkräm, toalett borste och såklart ost! Kånken ♥

En gammal bild på dig själv

En söt tjej på julafton 08, haha!

*

Ligger nu i mammas och pappas rum. Jag har nyss målat min naglar, det blev fransk manikyr :-D Jag ska se ''Svensk Maffia'' Det verkar vara tragiskt men intressant, hehe. Ska nog sen ta en dusch och sova, så godnatt!

sad

Såhär trött har jag varit dom senaste dagarna. Det kommer sitta fint med helg imorgon, hehe.

En bild av något som gör dig lycklig

- Jag sov över hos Ellen sen så låg vi typ och solade hela dagarna, käkade glass och lyssnade på typisk sommardunk. En av många perfekta sommar dagar!

Ditt favorit citat

welcome to the dark side.
Det måste nog vara favoriten, haha. Det är speciellt och påminner mej om en speciell dag ;-)

(N)


När man väl ska blogga så fuckar ju hela blogg.se up :-(

Någonting som får dig att gråta

Jag kan gråta åt mycket tex. Den här låten, The Holiday/Dear John/I taket lysser sjärnorna/The break up, Foton som påminner mej om något speciellt. Hur allt var förr, Hur förjävligt allt var eller hur mycket jag saknar det. För den här ↑ bilden påminner mej om något speciellt som ingen annan vet. När jag läser gamla sms/historiken på msn så kan jag börja gråta, Dock är det oftast för glädjetårar då. Jag och Alexandra har dock upplevt många ''gråtminnen'' tillsammans. Jag glömmer aldrig när vi sprang ute i skogen, i regnet och grät. Jag glömmer aldrig heller när vi satt i min garderob och grät ♥  För er som inte orkar läsa allting - Jag gråter för mycket.

Saker du vill göra innan du dör

- Besöka England, London, Paris, Miami, New York, Danmark mm. med Mammi eller någon fin vän.
- Kasta ägg på någons hus, hhihi.
- Medverka i en film
- Skriva en berövande bok.
- Väcka någon med en stor hink vatten.
- Bli riktigt full med sin bästa vän.
- Kyssa nån i en solnedgång.
- Sova på en äng.
- Få träffa sin idol.
- Kyssa nån i regnet.
- Se en haj, alltså i samma hav som man själv är i.
- Fika på ett berg
- Tälta på skolan,haha.
- Ge en uppkäftig jevel en bitchslap.
- Nattbada med sin bästa vän.
- Bli lycklig.
- Bli riktigt förälskad.
- Gifta sig.
- Skaffa barn, antagligen en flicka och en pojke eller en helt drös med barn, haha.
- Skaffa sig sitt drömjobb.
- Bo i en riktigt fin villa!
Jag valde mellan det du kommer att kunna göra eller det du drömmer om att du ska kunna göra. Typ nog skulle jag vilja gå på månen men tror dock aldrig att jag kommer kunna göra det. Men ni fattar.. Jag orkade inte skriva allt, haha. Fast några av dom här sakerna har jag redan gjort :-)

Thing of the week - NO.7

Mamma och Pappa drar alltid ut Internet allt för tidigt på söndags kvällarna och det är alltid då som jag kommer på ''juste, Thing of the week''. Men sen kom ju mami hem från stockholm igår med något som jag aldrig kan få nog av + Två söta halsdukar. Love

Något du är beroende av

Okej, jag är främst beroende är - nagelack  - min dator - min säng - min pincett och såklart mina vänner/min familj. Det finns lätt tusen saker till, hehe.

Något eller någon som har förändrat ditt liv

Om man ska beskriva allt snabbt så kan man ju skriva; Alla mina vänner och ovänner. För det är ju personerna man umgås med  som får en att förändras både på bra och dåliga sätt. Ovänner ja...

En bild på dig och 10 (o)intressanta fakta om dig själv


- Jag älskar att se på film. Jag ser typ minst 1/2 filmer varje dag :-O
- Jag är väldigt lätt irriterad och får ofta utbrott.
- Jag tror att jag bara har varit kär en gång.
- Jag använder meningen ''Jag älskar dej'' väldigt sällan. Jag säger bara det när verkligen jag menar det.
- Jag har haft ett par gula skor.
- Jag säger väldigt många könsord när jag är arg/sur, haha.
- Jag har inget självförtroende.
- Jag har 4 hål i mina öron, Ellen har gjort ett :-D
- Jag är en blå hamster enligt Ebba.
- Jag har varit i Thailand 4 gånger, 5 gånger blir det i år.

God natt


gah

Just nu har jag jävligt ont i ryggen, måste plugga på engelska glosorna som är tills imorgon (jag har inte ens kollat på dom) och så känner jag mej bara grymt äckligt. ungefär lika äcklig som bilden är. Jag vill också fixa min design lite och varför inte en ny header? jo, det skulle göra allt lite bättre. + lite nytt nagellack. Det skulle göra (mitt liv) allt lite bättre.

Dag 2

Min familj- är jag, mami, pappi och min bror. Pappa har som max haft 4;a jobb samtidigt men nu så jobbar han på vårat företag (haha) + ett till jobb. Mamma jobbar ju på samma arbete som pappa fast som vd och så har hon egen affär :-) inte så intressant, hehe. Min bror går ju bara i 4;an men är ändå nästan lika lång som mej. Orkar inte berätta så mycket mer om sånt. Vi är ganska så tajta och pratar nästan öppet om allt.Vi är också grymt olika och har väldigt starka personligheter allihopa. kanske därför vi bråkar så mycket, haha. Eller bråkar, diskuterar mycket :-)

without ME you're just AWESO... too bad.


Dag 1

Mitt hela namn är Maja Elin Märta Andersson. Mina föräldrar bestämde sig för andligen Maja eller Martin (beroende på om jag skulle ha blivit en pojke/flicka) som ni vet så blev det Maja. Elin och Märta är från Mammas och Pappas mostrar. Mitt efternamn fick jag av pappa som heter Andersson men sen ca två år tillbaka så har mamma också fått efternamnet Andersson, haha. = Att dom har varit gifta i snart tre år. Jag föddes 21 mars 1996, jag vet inte riktigt vilken tid jag föddes men det går nog ändån. Mamma och Pappa flyttade in i vårat hus nio dagar innan jag föddes och där bor vi fortfarande,alltså har jag aldrig flyttat. Vårat hus är stort och rött, har två våningar och en källare. Mitt rum är på övervåningen. Det är typ en utav Älvsbyns äldsta hus,hehe. Jag har en Mami/Anna, en Papi/Ulf och värdens jobbigaste Bror/Hampus + våra söta katter.

Om jag skulle beskriva mig själv som person, skulle jag beskriva mig själv som väldigt omtänksam, lättirriterad , positiv och smart. Jag har alltid varit en person som varit blyg och som rätt ofta kan bli osäker på saker & ting och som gärna gör fel ibland. Om någon som står mig nära mår dåligt mår jag själv dåligt av det. För att se någon må dåligt är de sista jag vill göra. För mindre än ett år sen hände något som har förändrat mej väldigt mycket, både bra och dåligt. Jag mådde väldigt dåligt då och sen efter det så har det gått väldigt mycket upp och ner. Jag kommer aldrig glömma det men under den tiden fick jag se hur underbara vänner kunde svika mej när jag behövde dom som mest. Dock så Fick jag en vän som jag kanske inte hade fått annars, Elvira. Även fast vi knapt kände varandra så ville hon lyssna och finnas där. Allt det där har ändå gjort mej lite starkare, nu i efterhand så kan jag tyck lite synd om dom personerna som jag hatade. Jag har gjort massa saker som jag ångrar, bråkat mycket med mina föräldrar, gjort saker jag inte skulle/sagt saker jag inte skulle ha sagt, litat på fel personer.. Listan är lång.
Jag har inget speciellt intresse just nu men för några år sedan var mitt intresse nästan bara Handboll och fotboll. Jag var väl aldrig speciellt bra men jag tyckte iaf att det var väldigt kul. Men förra året slutade jag både med handboll och fotboll. Eller jag har några intressen - att fota, designa och att sminka mej/folk. Det känns som om det vore typiska tjej intressen och jag vill ju vara speciell, haha. Det med sminkning har typ utvecklas mest nu, jag vet inte varför. Jag tycker typ bara att det är grymt kul att mixa massa med smink och ögonskuggor. Eftersom att jag tycker att det är kul att sminka mej så göra jag nästan aldrig något åt mitt hår. Ibland så kammar jag det nästan inte det ens, hehe. Jag brukar bara låta det hänga och har mest högerbena men ibland också mittbena.
sådär, det här får buga :-)

Are you unhappy? I am unhappy too


_____________________

1. Presentera dig
2.
Din familj
3. En ny bild på dig och 10 intressanta fakta om dig själv
4. Något eller någon som har förändrat ditt liv
5. Något du är beroende av
6. Saker du vill göra innan du dör
7. Någonting som får dig att gråta
8. Ditt favorit citat

9. En bild av något som gör dig lycklig
10. En gammal bild på dig själv
11. Vad finns i din handväska
12. Vad du är rädd för
13. En bild av din favorit plats i världen
14. En bild som påminner dig om gamla tider
15. Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
16. Platser du vill besöka
17. En bild som du aldrig lagt upp
18.
En person som du saknar
19. En bild på dig just nu
20. Någonting som du ångrar
21. Förhoppningar, drömmar och planer
22. Din favoritlåt
23. Födelsedags önskelista
24. Om
du kunde ändra ditt förnamn, vad skulle du ändra det till?

25. Bästa
dagen i ditt liv
26. Ditt
favorit tv-program
27. En bild på en konstig tid i ditt liv
28. En osminkad bild på dig
29. Din bästa vän/vänner
30. En pinsam händelse
Hade tänkt dra igång en sån här lista så att jag har någonting att skriva om, och så att ni får veta lite mer om mig. Kanske sånt ni inte visste,hehe. Känner mej som en wb just nu :-)

http://picsofthat.blogg.se

Nu har picsofthat en tävling på sin blogg då man kan vinna en kamera(nikon coolpix p80)!! Tävlingen imorgon! tisdag (18/01) 22.00.

*

God natt!

Thing of the week - MONEYBAG

Sista jag var i stan med Lovisa så köpte båda jag och hon varsin plånbok från monki. Den är som en speciell färg men vi båda blev typ kära, haha. För nån dag sen så såg jag att det hade kommit i nya färger, jag älskar dom också! Men man kan ju dock inte använda flera samtidigt :-( Fast för priset skulle jag kunna ha 100, haha :-D

_

Mamma väckte mej alltför tidigt idag. Sen somnade jag om, blev väckt igen och så fortsatte de tills vi skulle fara till morfar. Nu så måste jag plugga, se solsidan och ta en dusch.blabla

Winner

Vi har typ fira min bror hela dagen. Sen så for vi på Lasergame, Ni kan ju gissa om jag var bra? Jodå! Vet inte vilket lag som vann med det borde ju ha varit vi, haha! Vi vann lika lätt som den här tanten är cool ↑haha

happy b-day

Grattis på födelsedagen! :-D

End of the first schoolweek.

Bilden säger det mesta om min vecka, den har varit konstig/galen/bra/dålig/blabla. Jag försöker höja mina betyg till 100% Okej inte 100% men nästan. Jag har dessutom bett om att få byta grupp på Hemkunskapen för att få högre betyg (Orkar inte berätta varför, hehe) Fått väldigt många utbrott på min klass, Varit allmänt lejd med Ellen och snacka allvar med våran No lärare, haha! + så får vi ju inte att jag har fått ett fint harry potter ärr i panna :-)haha

*U


Skolan var helt okej, jag orkar inte skriva något annat. Pappa kom och hämtade mej med en traktor, haha.



hehe


trött

Mummms. Jag tror att jag ska käka lite frukost, hehe :-D

Thing of the week - NO.5

Kärlek till örhängena på bild 1 som är till höger. Jag har velat ha dom hurlängesomhelst och i veckan när vi (jag och Filips mami) var i stan och hjälpe mami i affären så passade vi på att ta en runda på stan också. Då visade jag henne dom. Efter att vi hade kommit ut från Gina så ger hon mej en påse med örhängena, Gissa om jag blev överlycklig?! Ohja. Hur söt får man vara? Min favorit är dock eiffeltornet,hehe.
(Skulle ha publiceras igår men mami tog min dator innan jag hann publicera, buhu :-( )

Vemfan heter nikola? Jag.


Jag har varit med Ellen idag. erdfvc  nu måste jag sova

I brist på annat.

egsdfbcvgfgdsgdxbfv ..

jag väntar på något stort, det har jag alltid gjort.


Min privata blogg

Jag orkar inte skriva något här också, hehe. Nu måste jag sova...puss

Najs..

Jag köpte många fina saker igår, hehe. Ni får se allt senare. Vi hade typ askul på stan och det slutade typ med att vi (jag & Elvira..) kletade på oss massor med testsmink, bara sprang runt och var lejda. + Att när jag kom hem så färgade jag ögonbrynen..
Idag så har jag typ bara chillat. Jag skulle egentligen också vara med Alexandra, Sofia och Sanna. Men då kom jag på att jag ska upp ca 07:30 så skulle jag inte hinna vara med dom så länge. Så jag stannade hemma :-(

LOVE CAN MAKE YOU NEW


suck

Just nu hänger jag i Luleå och väntar på att Elvira och Frans ska komma in till stan (hehe). PJIESGFTRNAEOPS, jag har seriöst inte något att skriva. Hejdå :-)


Thing of the week - Lilla krokodilen


Jag älskar min lacostetröja som jag har fått av mami. Jag tror att hon har köpt den på Grand canaria för ett antal år sen :-) Sen när jag fick den förra året så har jag använt den slitigt, haha! Vinter/Sommar och Dag/Natt. Det här är en av sakerna varför jag har värdens bästa mami, hehe.

Luleå

Mamma väckte mej på morgonen och undrade om jag vill hänga med in till luleå idag. Såklart så vill jag det :-) Gode trött men jag hittade ändå några fina saker, hehe. t4wrw3rerhabhaeawerhhaw35aw3hhaw35aw5


1/1/11

Btw.. nu ska jag sova :-)

new year, new start.



2010 var året ↑ Nu orkar jag inte ladda upp fler bilder. Året var ju dock åt helvete i början men sen blev allting nästan bra.. Nja nu är jag för trött för att skriva nått smart/vettigt/kul/underhållande/intressant, hehe.

 


Gott nytt år


RSS 2.0