HEJ MIN SÖTA BLOGG, DU ÄR FIN


ye-eee-eeeH

Nu försöker jag packa väskan samtidigt som jag dansar och lyssnar på musik. Just nu. Äger. Mitt. Fucking. Liv.

SUUUUUUUUUUUUUGGGG

VAFAN ÄR DET HÄR? DDET FUNKAR JU INTE! SNOPPBLOGG

;-D

YEAHHHHH! HEJ MINA FINA VÄNNER! OCH HEJ CISSI! JAG VT JU ATT DU LÄSER?!?!?! FIN BILD. SÖTIS. DU ÄR BÄST!

cool

Jag kollade lite i arkivet och hittade den här bilden. Längesen jag var så här cool. *garv*

:

Lite bilder från mitt ''kalas''. Och tack för allt underbara vänner! (Eller hur var det Sasha?haha) Bilderna är från Fannys blogg :-)

Maybe it's true, I can't live without you.


>

Ph; Lite av mina smycken..

Shit

Med Mjukiskläder så drar jag på biltur någonstans. Förresten så hade jag mitt ''kalas'' igår. Det var kul. Jag är fortfarande trött. Btw så har min nagel gått av som ni ser :-(

-


GAH, JAG ÄR STRESSAD MEN JAG MÅSTE/BORDE SOVA!!!

puss

Idag börjar skolan,suck. Nu sitter jag och kollar på Mtv och väntar på att Ellen ska komma :-D

LASERGAME

gud, sista dagen på sommarlovet. Jag har hunnit färgat mitt hår och spelat ''Lasergame'' med det här dreamteamet ↑ Jag kan stålt säga att jag var den som fick mest poäng och att vi vann alltihop. Super.

:0


åhhhho

Vafan, jag ska städa hela kvällen/natten sen sova, vända tillbaka dygnet. NEEEEJ. Jag är trött.

X

Gah, Jag har gillat den här väskan se i våras. Dock så kan jag inte bestämma om den ser för ''plastig'' ut. Men JAG VILL HA DEN!

Vi människor längtar efter frihet och oberoende samtidigt som vi strävar efter säkerhet och trygghet.


:(

Nu har det säkert regnat i en vecka. But maybe I like it.

REGN


puff

Mamma for till Danmark igår kväll och när jag hjälpte henne att packa så hittar jag massa parfymer i hennes väska (en utav dom som hon inte ska ta med sig) ingen bigdeal med det men när vi har packat klart och jag ska gå och lägga mej så säger hon bara ; asså vill du ha dom här? Jag: ehh? JA. Dealen var att hon skulle få låna dom nån gång om hon ville! Vänster Flowerbomb/viktor&rolf Mitten Elizabeht Arden/Mediterranean Höger CLEAN/Warm cotton

You don't care

1. Hur gammal är du om fem år? - 20
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? - Min bror
3. Hur lång är du?- 168 kanske...
4. Vilken är den senaste filmen du sett? - The other guys
7. hur löd ditt senaste sms och till vem? -Vaken? xoxo. till Mr secert,haha.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? - beror på :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - Gifta.
10. När såg du senast din mamma? - igår
13. Vilken är din favoritjulsång? Oj, vet inte.
14. Vilken är din favoritplats? - Vet inte..
15. Vilken plats föredrar du minst? Konstigt nog ishallen,kanske. 
17. Vad skrämde dig om natten som barn? - Min bokhylla.
18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? - 5 min sen. Ett youtube klipp.
23. Hur många landskap har du bott i? - 1, Norrbotten
24. Vilka städer har du bott i? - Ingen. Bor i en by
26. Är du social?- haha beror på :-D
27. Vilken är din favoritglass? - Oj, vet inte.
28. Vilken är din favoritefterrätt? - GLASS!!! ELLER NÅGOT ANNAT!
30. Tycker du om kaffe?- nja
31. Vad dricker du till frukost?  Vatten eller typ juice.
32. sover du på någon särskild sida? - Höger tror jag. 
33. Kan du spela poker?-  Nej
37. Vill du ha barn? - Ja
38. Kan du några andra språk än svenska? - Engelska och lite spanska.
41. Vad spenderar du helst pengar på? - Skor och smink (och kanske kläder..)
45. Vem är den roligaste människan du känner? - haha min mamma kanske.
47. Vad har du för ringsignal? - standard på sony ericsson.
48. Har du kvar klädesplagg från du var liten? - haha ja.
50. Kan du byta olja på bilen? - jag har inte försökt.
55. Snyggaste kändisen?- Gah det är många!
57. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?- Hej
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet? - Oj kanske... eller jag vet inte.

Okej. Har tagit bort ett antal frågor som var jävligt allmänt tråkiga.

Jag är vaken.

Och trött.

Clueless

Nu ska jag se ''Clueless'', plocka undan mina sommar skor och fixa några smycken.

.

efter att jag har tagit en timmes promenad i regnet så kryper jag ner i sängen och tar en liten pn.

4

Dete blev ''Iam number four. Bra film. Sen drog vi och gunga. Jag blev less. Drog hem. Sova.

.,

Nu ska jag och Jonte vandra ner på Ica och möta Elsa. Sen blir den movietime + att Filip kommer när han har ätit. Ni får ha en trevlig kväll!

space nails

Regnigdag = nagelfix :-D

_

Vaknade upp av  värdens sötaste kisse.

<

Här får ni lite bilder på vad jag köpte när jag for in med mami till stan (+ novis som också gillade mina nya skor) Förutom att shoppa så gick vi bara runt på stan och fick jag underhålla mamma när jag skulle gå i pumpsen,haha! Vi har också sett på bio, ''Bridemaids''. Helt klart en bra dag!

asx

Igår var jag och firade Jonte som fyllde år. Sen så såg jag, Elsa, Johannes, Filip och Jonte på ''Trust''. Den var helt okej/bra. Nu ska jag städa mitt rum så att jag kan hitta på något senare :-) hejdå

När vi låsas på riktigt.

Jag och Ellen har haft kul som vanligt,haha. Matat ankor med banan, skrattat i skype, pratat gammla minnen,  gått in på ica med förkläde och såklart bakat 3579 muffins. En helt vanlig dag för oss. Såklart.

LÖÖÖÖÖÖRDAG

Snart kommer Ellen hit. Vi får se var vi hittar på :-D Bilden är kanske från vårat lan förra somaren/hösten,haha.

P.S

Dagen och kvällen har varit kanon!

----

VAFAN GLÖM DET JAG SA! JAG HAR VÄRDENS SÖTASTE BROR SOM KOMMER UPP OCH SKIKER; MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJAAA! DET ÄR JU SNART THE KILLING......*han väntar på svar* MEN KOM NURÅ! Update nu: The killing

REGN

Såklart började det regna när jag klippte gräset men wft, jag överlever.  Jag har tänkt att spendera resten av kvällen i min säng och se gråtfilmer tills jag somnar. I morgon är det sista dagen på teknik kursen och så ska vi fira Farfar. Nu ; The holiday.

@ fågelholk

Just nu sitter vi på gymnasiet och gör MASSOR MED ROLIGA SAKER! back to work.. Btw så måste jag klippa gräset hos morfar idag :-(


Chilling

Våran kisse är bara för söt... Nu ska vi se en film sen så kommer det hit gäster på kräftkalas och sen ikl ska jag och tjejerna hitta på något. ☺

Min mamma är galen


ohhh

Jag satt på ett fik hela eftermiddagen med mina vänner och pratade om kärlek. Det är vårat favoritämne (och sex såklart, men de går ju ofta hand i hand). Jag lyssnade på mina egna ord och hörde mina egna tankar, de gjorde mig ledsna. Jag hör i rösten hur rädd jag har blivit och hur jag hellre backar än tar ett steg fram. 

Först pratade vi om sex och alla skrattade högt och jag berättade om min nyårsnatt, med vassa kommentarer och inlevelse, vi skrattade och drömde oss bort. Sedan började vi prata om riktig kärlek och jag blev ledsen på mig själv, så cynisk jag har blivit. 'Jag vill inte bli kär' sa jag bestämt. 'Varför inte då?' frågade någon annan. 'Jag orkar inte', svarade jag.

Jag minns tiden innan kärlek blev förknippat med problem, jag saknar det naiva i mig själv när jag gärna satsade varenda centimeter av mig själv på den jag älskade. 

Jag saknar den jag en gång var men jag är glad över allt jag har lärt mig, men samtidigt inte. Vad lär man sig av ett brustet hjärta förutom hur ont kärlek gör? Man blir rädd och det är inte bra. Jag orkar inte bli kär säger jag och det är sant, jag orkar inte.

Jag är ledsen över att det har blivit så. Att man inte orkar med det som egentligen är det finaste av allt. Jag är ledsen över att jag förknippar det med något som gör ont. 

- Michaela Forni


opsidopsi

Teknik kursen gick bra. Imorgon blir det studiebesök på teknikenshus och på onsdag ska vi på något annat roligt ställe,haha! Jag gick sakta hem med Elvira efter att det hade slutat (15.00) och när jag kom hem så gick jag och bara la mej i min säng och sommnade. Sen så vaknade jag nu när pappa kommer upp till mitt rum och undrar vars jag har varit.  Jag svarar lite segt : Jaaduuu...... här. Han skrattar och säger att det finns mat om jag vill ha. Men jag har fått nått konstigt illamående som gör att jag knappt orkar göra något och det går nästa bara att sova bort.. Så nu vill jag bara sova. Så jag säger nog god natt! :-D

=

Jag vill verkligen se reprisen på The killing med den går 01.05 så jag vet inte om jag orkar av morgondagen då. Det är nämligen så att jag ska vara på skolan 09.00 för att jag ska gå en teknikkurs. Det ska bli kul att se några kompisar (eftersom jag har varit som en larv i en kokong och nästan inte träffat nån på hela sommarlovet,haha) Men nu ska jag bara vänta på The killing börjar, vi får hoppas att jag inte somnar. Det är väl inte bara jag som tycker att Joel kinneman är sjukt snygg?! :-D Han är som lite mystisk på något sätt...

Movits @ Luleåkalaset 2011

Ph ; Maja Andersson (jag)

sick

Jag kan inte sluta skratta åt mej själv för att jag är så jävla ful! :'D

:P

JÄTTE SÖT bild på mej och min bror. Dagen har bestått av att rensa bland alla mina kläder :-( För det är loppis här på gatan imorgon. Sen har vi även hunnit vara på middag hos lena,mysigt! Nu; film.

Luleåkalaset

Oj, jag såg lite arg ut:-( men  nu ska jag bara byta om och sen klockan 2 så far mi GRAN familia in till Luleå. Vi ska bla se på Movits och åka MASSOR med karuseller! ni får ha en bra torsdags kväll, puss.

Shopping 29-30

Kass bild.
Tre par skor. Fyra virkade armband. Ett armband. En virkad klänning. ett silver halsband med två ''hängen''. En skjorta. En stickad tröja. En svartväska. En tyggpåse med maggio's antograf. En kamera. + en pressent till mami ;-D

Sunshine

SOLEN LYSSER! så jag går ut i min pyjamas och väser en bok (SOM FAKTISKT ÄR SAMMA SOM MIN FAVORIT FILM! VET NÅN VILKEN????) ni får ha det bra :D

hello-o

Jag kan inte sova så jag underhåller mej själv med att sen min favoritfilm (KAN NÅGON GISSA VILKEN?!?!!?) och snacka med lite folk på skype. Jag tänkte bara så ni kunde anteckna...;-)

:p

Har varit och sett på fotboll, ÄLVSBYN VANN! Nu ska jag höra om ingen har lust att se på film med mej ;>

:p

Har varit och sett på fotboll, ÄLVSBYN VANN! Nu ska jag höra om ingen har lust att se på film med mej ;>

.

Jag lägger upp några bilder ifrån helgen innan jag går ut och solar B)

RSS 2.0