VANS X ODD FUTURE

 
Premium mocka och naturgummi. Fina. Dem röda är i min ägo sedan några veckor tillbaka och dem har jag faktiskt på mig atm. jag gillar ju när det är Limited Edition, haha. Jag att jag hann på tag i ett par.

 


:

OJojoj, MÅNDAG. HELVETE. Nej,känns helt okej faktiskt. skolan känns också helt ok. Jag får dagarna att gå genom att kolla på skor och se dokumentärer. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att ha den näst sista lektionen. 1:orna ser otroligt små och vilsna ut. Hoppas inte vi såg ut så förra året. Jag vet inte vad jag ska skriva här längre.

blue my fucking mind

Har blåa naglar och mörkgrönögonskugga. Känner mig inte som mig själv. Känner mig borta, frånvarande. börjar tro att jag är riktigt känslolös. Är sugen på att måla. Har sett årets schema, åh fy säger jag bara. Annars har jag kommit hem från danmark och skåne. När jag kom hem så  hade jag sex nya par skor. Inte dåligt. Men lite ångest. ångest, ångest. och matriell lycka. påtal om ångest så vill jag se en föreställning på dramaten  ( sista spelningen är i september!!!) med titeln Jag vill inte dö, jag vill bara inte leva. Jag hoppas verkligen att jag kan fara.  

hejhej sommartider

 
Bild 1 - bland det godaste jag vet : polka, glass, jordgubbar och PIMPIM (har ett beroende nu) Bild 2- en fin långklänning från cheapmonday. Bild 3 - såhär har min frukost sett ut enda sendan Iza var hit. Kärlek vid första ögonkastet mellan mig och den här frukosten.
Annars? inget händer.. dagarna bara rullar på. Idag var sista dagen jag jobbade på den här sommaren. Imorgon lämnar jag om mamma norrland och sverige för andra äventyr. Påtal om det, jag har inte ens packat. Dom som känner mig vet att jag börjar packa (minst) två månader iförväg. Vem är jag? Jag vet inte. 

RSS 2.0