Hello and fuck u

- en följare på Bloglovin. Fuck u and die in a box..


Thing of the week - NO.27

Väska Brun
Den här ska jag helt klart köpa för min veckopeng.. Jag har spanat in den sen stockholm. Den är inte speciellt dry heller.

Stickat

Från ; Lindex
Jag kan inte sluta gilla den här. Dock så vet jag ju inte hur matrialet är. Den här, svarta jeans, en brun väska och boots. Eller varför inte tröjan en svart kjol (gärna trasparant) mössa och converse ? I want it.

Welcome Winter.

Nu har man en ny vinter jacka så man inte behöver frysa i år heller. Tack Mamsen.

I miss u, summer.


Thing of the week - NO.26


Jag  är ett skofreak. Jag inskaffade linnet på första bilden igår. Fan vad jag gillar det, haha.

I korre, baby.

Just nu är jag hos Ellen och här har jag slaggat i natt. Efter min shopping tur så sov jag en stund..(rättsååålänge) Vaknade sent på kvällen och for hit. Fan vilken sjuk kväll allltså.

Shopping

YEEEEEEP! Jag är sjukt glad att jag har shoppingfriends. Nu åker jag till stan :-D

Omg.. It's RAINING.

Det känns som om det har regnat sen skolan började. Man tappar lusten till allt. Ikväll ska jag försöka plugga och kanske vara med Ellen imorgon. Ha en trevlig kväll!

ALEXANDER WANG SHOES

I'm in love, again.

.

Mina vänner är så underbara och fucking crazy! Glöm inte att kolla in deras bloggar nere på länklistan :-D

R.I.P

Vill bara säga R.I.P till min älsking som inte längre är med mig.

För ett tag sedan talade vi till 4 på natten . Idag är jag glad om jag får ett "hej".

Då och då tänker jag på oss. Vi som var. Jag brukar tänka på allt bra och försöker sudda ut det andra. Det var bara du som kunde få mej att må så bra. Jag saknade dej innan du försvann. Jag tänkte på dej hela tiden. Något hände. Vi förändrades. Inget blev som förr. Vi blev aldrig som förr.

GRATTIS ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSA!

Det var ju party hos Elsa igår och såklart hängde man ju där. Vi hade alla sjukt kul och Elsa är en verkligen en mästerkock! Tack alla för en superkväll!

yah

Jag känner på mej att det blir en soft dag.. Btw så har jag en ny header ;-)

Mys fredag

Jag har gått runt ofixad och i mjukisdress hela dagen. Jag ska ta paus från skolan i helgen och ungås med min vänner.. Så ni kommer inte få allt för mycket bloggning från min del. Ha en bra fredag ;-)

Gah

.. Jag har varit på dåligt humör hela dagen. Kan ju såklart beropå veckan. Nu ska bara läxan göras sen så jag jag sova. God natt

:-(


Elsas Värld

Nu har jag ''kämpat'' mej igenom den här boken. Eller verkligen inte kämpat för den var verkligen bra! Speciellt i slutet. Jag rycktes med så mycket i slutet så att det tillochmed föll några tårar. Känslorna var så bra beskrivna och jag kände igen dom sååå väl. Den här bok som jag verkligen tycker att ni ska läsa!

Tips

Jag köpte ju somsagt den här ansikskrämen i stockholm. Den måste vara den bästa som jag har testat. Perfekt att ta på sig innan man börjar sminka sig. Den finns för ca 180 kr (om jag minns rätt) på Åhlens.

hjb



FRIDAYYYYY

Vad gör ni en fredagkväll som denna? Själv så städar jag mitt rum. När rumet är färdigt städat så ska jag färga mina ögonbryn och sen mysa till någon crymovie. Ha nu en jävligt bra fredag mina vänner!

Med Ellzorr

Jag och Ellen har chillat hela dagen efter skolan. Försökt plugga också. Två fina bilder ↑

PAUSSSSS

ah vafan. Jag kör på en bloggpaus. Eller jag kanske kommer blogga lite. Äsh, vi får se.

Stockholm

Bara lite av alla bilder..

.....

Sitter just nu och käkar frukost. Snart blir det iväg till skolan, jippie!

_

+ den vinröda tröja, några bas plagg och dom beömda såkladade ''horskorna''.

.

Den här bilden beskriver min dag. Tolka hur ni vill .

Nu är jag hemkommen

Och trött. Fan vilken härlig helg vi har haft det! Jag har inte ens orkat packat upp väskan. Jag har bara orkat käka hemlagad pizza, checka in ''nya'' Idol och planerat in en till Stockholm resa. Bilder får ni en annan dag. Puss

OHJA

Nu sitter jag och chillar medans Elsa sover ;> Idag ska vi bara gå runt på stan lite. Vi har redan varit på alla affärer som vi vill på förutom Weekday (#2,södermalm) som är en ca en timmes formenad här ifrån.. Om vi har shoppat mycker ? Hell yeah! Men inte HELL YEAH!!! Haha.Men ett par skor har det iallafall bilivit och jag har spanat in fler ;-)+ ATT TOMAS DI LEVA BOR MAX 50 METER IFRÅN OSS! Och så har vi sett Erik Hassle som sjulle på fest.. Btw.. Tröjan som jag har på bilden är ny:-)

gästbloggning på högnivå!!

tjatja, sitter i lägenheten i stockholm med Maja <3 ikväll så har vi varit ut och ätit oppå Jensen's. nu chillar vi bara och taggar inför morgondagens shopping.. vi måste nämligen gå till Nk och hitta något snyggt att visa våran homeiii Erik.. vi ska sova nu för att orka med allt shoppande imorgon, godnattPussHejs
E <3

NU DRAR JAG OCH ELSA TILL STOCKHOLM!


RSS 2.0