Ohhh yes

 
shoes I want for my B-day

shoes I want for my B-day by majseli featuring buffalo shoes

Buffalo shoes
1 400 SEK - solestruck.com

Dr. Martens winter white boots
1 110 SEK - drmartens.co.uk

Nike Air Max 1 shoes white/signal blue
1 145 SEK - stylefile.com


Skoltrött

Gammal gif men fortfarande samma känsla

behind them these walls

 
 
 
Skulle kunna säga att livet leker, vilket det gör på ett sätt. Om man ser framåt så är allt ljust. Lov imorgon, Oskar kommer hit den 15;onde, Smk och Familjen den 16;de, Min 17årsdag, Förhoppningsvis Umeå i april. Har hundra saker jag kan längta till. S-O-M-M-A-R-E-N. . Det enda är att jag ligger efter iskolan pga min psykiskta och fysiskta hälsa. Ta bort det och allt skulle vara rätt så bra. Förövrigt så har jag ätit (rätt så ok) jordgubbar och sett the killing.  

Hur e d möjligt ?

 
Jag har sedan ett tag tillbaka lyssnat på Just D. Önskar ibland att jag var född i ett annat årtionde. Även önskar jag ibland att jag hade ett coolt band/gäng med matchande collages jackor typ. Såklart skulle den har en asball logga med något smart namn. Bara att jag börjar relaxa och leta medlemmar...

Ohgud.

Jag skulle ville vara i en omgivning som inte är täckt av snö. Ha en sådan här outfit och bara.. ja, vara. En ny svart långkläning är något jag skulle behöva eftersom den enda jag har är mer 3/4 delar än heeel lång. Den här outfiten får mig även att längta till sommaren och festivaler. GUD VAD JAG LÄNGTAR.

tare lugnt precis som Just D

Häääärliga fredag. Den  har spenderats med farmor. Hon bjöd på hennes favorit matställe och så har vi checkat ut det lilla second hand det här stället har att erbjuda. Hittade då  ''Absolute Music 13'' Med bland annat ''grannar'' med JustD och ''himlen runt hörnet'' med Lisa nilsson. Den kostade mig lika mycket som ett sånt där tuggumi från en automat, som tappar smaken efter cirka fem minuter. Bra spenderade pengar.

---

 
Jaaa, nu är det stora dagen här. För ett år sen så hade jag bakat muffins, gjort massor med kort och köpt presenter. Skrev till och med  något i stil med ''tur man inte har någon pojkvän så man får skämma bort sina vänner'' Och senare på kvällen så pratade jag med någon speciell. OCH I ÅR. vad händer då? Jo, jag ska på läkarbesök och plugga. Utvecklingen går nerför. Hoppas ni får en bra och händelserik alla ♥-ans dag. 

FAR AWAY

Hela tiden längtar jag bort. Vill resa. Helt hela tiden och över allt. Även fast att det knappt hat gått två månader av tvåtusentretton så har jag redan hunnit vara i Mexico och Stockholm, en gång vardera. Båda resorna var otroliga. Sen jag började gymnasiet så har jag varit i Göteborg en gång och stockholm ofantlig gånger. Jag vet inte om jag skulle klara av vardagen utan dom här helgerna när jag får lämna älskade Norrland. Jag har tillåtelse (om jag sköter skolan..) att få fara med min fina vän cissi till Umeå i början på april. Så jag hoppas verkligen. Bilden är från när jag och min kusin var på bokmässa i Göteborg i oktober. På tåget hem så läste jag boken ''turist'' av Simon Gärdenfros (som jag  fick träffa och fick även alla mina böcker signerade av) och lyssnade på Far&son's singel ''Hyr stället''. 

svart på vitt

 
 

Gör det enda jag kan göra, onsdag, torsdag, fredag, lördag.

 
Det här är den låten som oftast spelas i mina hörlurar. Gillar hela konceptet med Ansiktet, underhållande, inte lika ''jag är mannen och jag bestämmer'' som annan RnB och såklart.. komisk. Efter att ha sett videon så såg jag och Lovisa i fredags filmen Funny Games (http://www.youtube.com/watch?v=Ec-70W_K77U) Som videon verkar vara lite inspererad av. En konstig film. Varken bra eller dålig. Speglade  våldet på ett helt annat sätt. 
 

Hur mår ni världen?

Hej och hallå. Helgen började sådär, skavsår av mina nya dr martens. Mina fina tights som jag har fått av farmor gjorde ändå så mina ben orkade gå. I lördags insåg jag att vi lä  nog vara den enda familjen (min  familj + familjen Eriksson/Öhman) som kör paketleken i februari. Min vinst blev en fin dösallemugg. Idag har jag bara möblerat om (blad annat hängt upp min fina julklapp) och är atm med en vän. 

En liten tisdag (oj onsdags) lista

beskriv den perfekta fredagen. Finns hundra olika varianter. En skulle vara att gå upp ta en lång promenad, sola och gymma. Därefter en lång lunch med mina vänner. Senare bara mysa hela kvällen men någon speciell. Film och bara mysa.

morgon eller nattmänniska? Det beror väl hur man ser på det. Just nu är klockan 02:00

vad gjorde du för 15 min sedan? Sjöng med i Ansiktets nya singel lysssna jao

vad är viktigast för dig? Mina vänner, musik, familj..

stökigt eller välstädat? jag gillar städat men har svårt att hålla det så.

vad längtar du mest efter just nu? Sommaren och massa festivaler. Och min födeksedag kanske..

om du var en emoji, vilken skulle du vara och varför? Åhgud, önskar verkligen att jag kunde se dom med min samsung. En rolig och cool emoji iaf.

om du bara fick lyssna på en enda artist/grupp i hela ditt liv, vem/vilka skulle det vara? motivera. Men gud, ni vet ju vad jag älskar, kanske skulle välja en artist och då kanske afasi, kanske kanske kanske.

vad är det sorgligaste som finns?  ensamma människor kanske, Finns mycket i den här sorliga världen.

bästa tv-serien alla kategorier? Har inte sett så många, gillade Oskyldig dömd väääldigt mycket.

vad är det konstigaste stället du sovit på? Haha.. oj.

vad är du för bakgrundsbild på mobilen? Den här bilden på mig och min fina vän Lattifa senaste gången vi träffades.

när du var riktigt liten, typ under åtta, vad hade du för ambitioner? Var vilsen som barn och även som tonårig (och lär vara som vuxen) men lärare.

vilken är ditt bästa klädesplagg och varför? Min maskinenjack. Jag kommer föralltid att vara kär i den.

vilken är den knäppaste bilden på dig? Den får nog ingen se..

det sista du sa högt? God natt.

det senaste någon sa till dig? Ja, god natt. Sov nu.

vad är det för väder hos dig nu? Mörkt, snöigt, kallt.

godaste glassmaken? gillar sorbet och mintglass. Vanilj är ju en klassiker också.

tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, fast det kan ju utvecklas.

favoritlåt just nu? Välkommen till mitt liv, din rövhålsslickare någon av alla dom här kanske.

vad ser du om du tittar till höger? Min telefon.

höger eller vänsterhänt? högerhänt

Favoritklädsel? Är väl i någon ''hitta min egna stil jao''

kläder just nu? Svartaläggings och en fin hoddie.

sommarplaner? leva, gå på festival, nattbada, skratta, resa.


RSS 2.0